Aikuis- ja täydennyskoulutus palvelut AIKOPA

Aikuis- ja täydennyskoulutus palvelut AIKOPA

Vieraskynä | Annastiina Vanhala ja Hanna Huotari

Meillä AIKOPAlla Kajaanissa voit päivittää ja täydentää omaa kasvatus- ja opetusalan osaamistasi vaihtuvan koulutustarjontamme mukaisesti. Koulutuksilla pyrimme vastaamaan ajankohtaisiin varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen täydennyskoulutustarpeisiin. Koulutustarjontaa suunnittelemme ja kehitämme yhteistyössä kainuulaisten ja valtakunnallisten opetus- ja kasvatusalan verkostojen kanssa.

Oulun yliopiston Aikuis- ja täydennyskoulutuspalvelut AIKOPAlla on pitkä kokemus opetus- ja kasvatusalan täydennyskoulutuksista. Olemme alan tunnettuja koulutuksen järjestäjiä ja kehittäjiä. Meillä voit osallistua verkko- opintoihin ja monimuotokoulutuksiin, joiden kouluttajina toimivat alan asiantuntijat. Koulutukset suunnitellaan toteutettavaksi työn ohessa, matalalla osallistumiskynnyksellä, ja niiden sisällöillä pyritään vastaamaan työelämän tarpeisiin. Tavoitteena on koulutuksen ja työelämän jatkuva vuoropuhelu yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa.

Olemme tehneet pitkäjänteisesti töitä Kainuun kuntien varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen kanssa. Kasvatus- ja opetusalan henkilöstön osaamista kehitetään verkostomaisesti sekä lyhyt- että pitkäkestoisissa koulutuksissa. Meillä on kokemuksia lukuisten OPH:n hankkeiden menestyksellisestä toteuttamisesta. Vuosittain AIKOPAssa opiskelee iso määrä opetus- ja kasvatusalan ammattilaisia. Toimimme verkostomaisesti, ja asiakkaat, henkilöstö ja alueelliset vaikuttajat sekä ulkoiset sidosryhmät ovat aktiivisesti mukana kehittämässä toimintaa. Tervetuloa!

Videossa Tiina Holapan opiskelijatarina AIKOPAssa opiskelusta.

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X