Finland Works matchaa suomalaiset yritykset ja kansainväliset osaajat

Finland Works matchaa suomalaiset yritykset ja kansainväliset osaajat

Finland Works on Suomen laajin virtuaalinen rekrytointitapahtuma, joka saattaa yhteen suomalaiset työnantajat sekä rekisteröityneet työnhakijat Suomesta ja muualta Euroopasta. Finland Works kuuluu European Job Days -tapahtumien joukkoon, joita järjestetään Euroopan laajuisesti. Seuraava Finland Works järjestetään 5.10. klo 12-16. Rekisteröityminen on parhaillaan auki. Tapahtuma on maksuton sekä työnantajille että työnhakijoille. 

Koko Suomen kansainvälisesti kiinnostavat työpaikat kotisohvallesi 

Finland Works -tapahtuma tarjoilee todellisen läpileikkauksen Suomen työmahdollisuuksista matkailun, teollisuuden, tekniikan, terveydenhuollon ja monen muun alan parista. Messujen tavoitteena on saattaa oikeat tyypit mahdollisimman vaivattomasti juuri heille sopivien uramahdollisuuksien äärelle.

Messupäivänä on mahdollista saada ilmoituksia sopivista työpaikoista tai työnhakijoista, osallistua chat-keskusteluihin ja online-haastatteluihin sekä seurata mielenkiintoista messuohjelmaa. Erityisesti ulkomaalaisille työnhakijoille messut tarjoavat myös hyödyllistä tietoa Suomessa asumisesta ja työskentelystä, sosiaaliturvasta ja veroasioiden hoitamisesta.

Työnhakijaprofiili kannattaa luoda messualustalle jo nyt, sillä pöhinä on jo käynnissä ennen varsinaista messupäivää. Pääset ennakkoon tutustumaan alustalta jo löytyviin yrityksiin ja jättämään hakemuksesi kiinnostavimpiin tehtäviin.

Luo työnhakijaprofiilisi jo tänään: Finland Works 

Tapahtuma tarjoaa yrityksille ilmaisen mahdollisuuden edistää kansainvälisiä rekrytointitarpeita

Työnantajayrityksille Finland Works -tapahtuma avaa ovet kansainvälisille rekrytointimarkkinoille. Alustalla on mahdollista tavoittaa juuri omiin tarpeisiin sopivaa työvoimaa eri puolilta Eurooppaa, saada kansainvälistä näkyvyyttä sekä kirkastaa yrityksen kansainvälistä työnantajamielikuvaa. Tapahtuma tukee merkittävästi myös Suomen sisäistä osaavien ammattilaisten ja vastavalmistuneiden liikkuvuutta, joten näitä messuja ei kannata jättää väliin, jos sopivan osaajan löytyminen on ajankohtaista.

Helmikuussa 2022 järjestetyssä Finland Works -tapahtumassa oli avoinna lähes 400 työtehtävää Suomesta ja rekisteröityneitä työnhakijoita mukana yli 2000 Euroopasta ja Euroopan ulkopuolelta. Tapahtumapäivään mennessä työnhakijat olivat lähettäneet lähes 1700 työhakemusta tapahtumassa avoinna oleviin tehtäviin ja itse live-tapahtumaa seurasi n. 17 900 katsojaa.

Luo työnantajaprofiilisi tapahtuma-alustalle mahdollisimman pian. Kun olet julkaissut avoimet työpaikkasi, alusta alkaa välittömästi yhdistää niitä sopiviin ehdokasprofiileihin. Pääset rekisteröitymään täältä: Finland Works 

Virtuaaliset rekrymessut ovat tulleet jäädäkseen, sillä ne ovat vertaansa vailla oleva keino löytää juuri oikeat matchit työpaikkojen ja tekijöiden välillä.  Tapahtumiin osallistuminen on maksutonta, helppoa ja kannattavaa niin työnhakijoille kuin työnantajille. Koska European Job Days-tapahtumat järjestetään aina samalla alustalla, voivat työnhakijat ja työnantajat osallistua yhdellä rekisteröitymisellä vaivatta myös tuleviin EOJD-tapahtumiin.

Lisätietoja: eojd@te-toimisto.fi  

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X