Hyvä kainuulainen työnantaja ja yrittäjä: kaipaatko lisää työvoimaa?

Hyvä kainuulainen työnantaja ja yrittäjä: kaipaatko lisää työvoimaa?

Tule meidän kanssa aamukahveille! Aamupalan äärellä poristaan RekryKainuu -hankkeen työnantajille ja yrittäjille suunnatuista palveluista työntekijöiden löytämiseksi. Samalla voit verkostoitua ja vaihtaa kuulumisia muiden rekrytointikysymysten parissa työskentelevien kanssa. Kuulemme mielellämme myös rekrytointiosaamisen kehittämiseen liittyviä koulutustoiveita.

OTE-maakunnassa -Polut kuntoon -hankkeen työntekijät herättelevät keskustelua osatyökykyisyydestä Kainuussa – yrittäjän näkökulmasta, osatyökykyisyys on mahdollisuus –teemaa mukaillen. Hanke tarjoilee tietopaketin TE-toimiston työkykykoordinaattorin kanssa työnantajille ja yrittäjille saatavilla olevista tuista osatyökykyistä palkattaessa. Kaikkien käsipareja tarvitaan työelämässä!

Aamukahvit järjestetään perjantaina 23.3. kello 8-10 ravintola Wanhalla kerholla osoitteessa Kauppakatu 40 (Kajaani).

Ilmoittaudu tilaisuuteen perjantaihin 18.3. mennessä täällä!

Olet lämpimästi tervetullut!

Lisätietoa hankkeista:

RekryKainuu on Kainuun liiton ja Kainuun Etu Oy:n kaksivuotinen (2017-2019) yhteishanke työntekijöiden ja avointen työpaikkojen kohtaamisen edistämiseksi. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

OTE-maakunnassa -Polut kuntoon -hanke (2017-2018) kehittää Maakuntamme osatyökykyisten pääsyä työelämään. Hanke on sosiaali- ja terveysministeriön (STM) rahoittama hallituksen kärkihanke, jota Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) hallinnoi osarahoittajana.

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X