Jouluksi Kainuuseen – entä jos jäisit?

Jouluksi Kainuuseen – entä jos jäisit?

Jouluksi Kainuuseen on kampanja, johon mahtuu monta tarinaa. Kampanja ei liity matkailuun eikä kannusta kokoontumisiin vaan inspiroi uudenlaisen arjen löytämiseen. Joululoma kotona, kesälomaviikko Katinkullassa, laskettelureissu Paljakassa ja elämysmatka Kuhmossa on monen muuttotarinan alku.

Kainuu on maakunta, josta pitää lähteä kauas jotta näkisi lähelle. Kainuu näkyy kotona koristeena. Se on ikkuna maisemaan, jossa reunustavat järvet ja kumpuilevat vaarajonot. Se on metsän tuoksu ja loputtomien polkujen labyrintissa seikkailua. Se on talvella lumen peittämä maa ja kesällä kirkkaiden järvien koristelema.

Kainuussa on mahdollisuuksia. Siellä kohtaavat huipputeknologia, virtuaalitodellisuus ja villi luonto. Se on suomalaisten huippu-urheilijoiden koti. Sieltä löytyy kytkös Kalevalaan, Eino Leinoon, Vienan reittiin ja Elias Lönnrotiin – Suomen kulttuurin sydämeen. Kainuussa on elinvoimaa ja tilaa rakentaa uudenlaista arkea, oli sitten kaipuuta omille juurille tai halu luoda itsellesi ja perheellesi uudenlaista elämää, Kainuu tarjoaa siihen turvallisen ja luonnonläheisen ympäristön.

Auta meitä luomaan Kainuun tarinaa! Ota yhteyttä ja kerrotaan se yhdessä.
Jouluksi Kainuuseen on osa jatkuvaa ’Kotiin Kainuuseen’ -kampanjaa.

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X