Kainuulaista huippuosaamista RekryKainuun messuosastoilla

Kainuulaista huippuosaamista RekryKainuun messuosastoilla

RekryKainuu – hanke on saanut käyttöönsä Kajaanissa toimivan CSE Entertainment Oy:n kehittämän liikunnallisen virtuaalipelin. Kahdella jättinäytöllä oleva iWall – peli yhdistää useita liikunnallisia tietokonepelejä, joita ohjataan käyttäjän liikkeillä.

Tietokonepeli on RekryKainuun mukana useissa rekrytapahtumissa eri puolilla Suomea. Varsinainen sisäänajo suoritettiin Helsingin Messukeskuksessa Contact Forum – tapahtumassa, jossa laite herätti laajaa mielenkiintoa.

Tapahtumapäivän aikana iWall – laitteelle kirjattiin Helsingin rekrytapahtumassa 134 yksittäistä pelisuoritusta, joilla seulottiin ”Kainuun ninjaa” Shadowmaster – pelissä.

iWallia voidaan käyttää monipuolisen pelisisältönsä ansiosta tehokkaaseen treenaamiseen, mutta yhtälailla myös virkistävään taukoliikuntaan tai perheen yhteiseksi ajanvietteeksi.

Huippuosaajien ja  -tuotteiden maakunta

Hankkeen tavoitteena on tuoda esille Kainuun maakunnan nykyolemusta huippuosaamisen ja huippuosaajien maakuntana. CSE Entertainmentin iWall antaa hyvän kuvan kainuulaisten yritysten korkealaatuisesta, huipputeknologiaan ja tietotekniikkaan perustuvista tuotteista.

CSE Entertainment on myynyt virtuaalipelejä eri puolille maailmaa, muun muassa Yhdysvaltoihin, Aasiaan ja useisiin Euroopan maihin Suomen lisäksi. Esimerkiksi Tukholmassa Arlandan lentokentän tiloissa on lentomatkustajien viihdykkeenä iWall –laite. Laitteita on muun muassa kouluissa, urheiluopistoissa, sisäliikuntapuistoissa ja kuntosaleissa.

CSE Entertainment Oy on kehittänyt virtuaalipelejä kaiken ikäisiä käyttäjiä varten.

 

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X