MessiLive.fi muuttuu TE-liveksi!

MessiLive.fi muuttuu TE-liveksi!

MessiLive.fi tunnetaan palvelun valtakunnallistumisen myötä jatkossa nimellä TE-live

– TE-live on interaktiivinen rekrytointikanava, joka palvelee sekä henkilö-, että yritysasiakkaita löytämään toisensa. Palvelussa yhdistyy tuorein tekniikka, vahva vuorovaikutusosaaminen ja pitkä kokemus työnantajien sekä työnhakijoiden palvelusta. On kaikkien etu, että oikea tekijä löytää itselleen oikean työpaikan mahdollisimman nopeasti.

Kyseessä on suora lähetys, jossa työnantajalla on mahdollisuus kertoa yrityksestä ja tehtävästä tarkemmin. Työnhakijat pääsevät puolestaan esittämään kysymyksiä toimeen liittyen. Palvelu antaa loistavan mahdollisuuden työnantajalle luoda lisäarvoa ja erottautua, kun taas työnhakija pääsee täsmentämään ajatuksiaan tehtävästä omaa hakemustaan varten. Lähetyksiä pystyy seuraamaan mistä tahansa ja millä tahansa laitteella. Tallenteet tavoittavat jopa tuhansia hakijoita.

– TE-livessä uskotaan siihen, että parhaaseen lopputulokseen päästään työnantajan ja työnhakijan välisessä vuoropuhelussa. Kun keskustelun osapuolet puhuvat avoimesti omista tarpeistaan, on toisilleen sopivan työnantajan ja työnhakijan mahdollista löytää toisensa. Työn hakeminen on aina ollut dialogia, mutta perinteisesti työnantaja on hoitanut kysymisen, kun työnhakijan rooliin on kuulunut lähinnä kysymyksiin vastaaminen.

RekryKainuuLive -hanke juurruttaa toimintaa Kainuuseen ja suorat rekrytointilähetykset ovat tarjolla kaikille Kainuussa toimiville yrityksille, jotka haluavat tuoda esille avoimia työpaikkoja sekä koulutusmahdollisuuksia. Ota yhteyttä ja hae rekrytointilähetystä niin autamme teitä tavoittamaan sopivimmat osaajat!

Varaa aika lähetykseen
Tutustu Kainuulaisiin työnantajiin
Katso mitä TE-live tarjoaa

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X