RekryKainuu -hanke on päättynyt 31.8.2019

RekryKainuu -hanke on päättynyt 31.8.2019

Osaavan työvoiman rekrytointi Kainuuseen -hanke eli RekryKainuu käynnistettiin 1.6.2017. Hankkeen keskeisenä tavoitteena oli auttaa kainuulaisia yrityksiä työvoiman rekrytointiongelmissa sekä edistää alueen työnantajien, koulutusorganisaatioiden ja muiden rekrytoinnin kentällä toimivien tahojen välistä yhteistyötä.  Lisäksi hankkeen perustehtäviin kuului Kainuun alueen kokonaisvaltaiseen markkinointiin osallistuminen tuomalla esiin alueen erinomaisia asumis-, perus- ja vapaa-ajan palveluita sekä harrastusmahdollisuuksia.

Hanke osallistui useisiin tapahtumiin niin Kainuussa kuin eri puolilla Suomea. Tapahtumia järjestettiin myös itse yhteistyössä kainuulaisten työnantajien ja muiden yhteistyökumppanien kanssa työntekijöiden tavoittamiseksi. Kalenteriin kertyikin useita kymmeniä tapahtumia, joissa tavoitettiin tuhansia ihmisiä. Hanke käytti merkittäviä panostuksia myös Kainuu-mielikuvan ja Kainuun työpaikkojen markkinointiin, työnantajien ja työnhakijoiden koulutukseen sekä moneen muuhun asiaan. Hankkeen myötävaikutuksella on työnantajilta saatujen tietojen mukaan solmittu lähes 200 työsopimusta.

RekryKainuu -hankkeen päätoteuttajana toimi Kainuun liitto ja osatoteuttajana Kainuun Etu Oy. Hanketta rahoitti Euroopan sosiaalirahasto.

RekryKainuun verkkosivujen uratarinavideot ovat edelleen hyödynnettävissä Kainuun alueen työpaikkojen markkinoinnissa. Kainuun alueen avoimia työpaikkoja löydät mm. osoitteista
te-palvelut.fi ja kuntarekry.fi. Kainuun alueen kuulumisia voit seurata esimerkiksi kainuu.fi-verkkosivuilta.

 

Lisätiedot:
Kainuun liitto
Kauppakatu 1
87100 Kajaani
Puhelinvaihde: 08 6155 41

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X