RekryKainuu lähtee Riihimäen Erämessuille

RekryKainuu lähtee Riihimäen Erämessuille

Kainuulainen työnantaja. Lähdetkö RekryKainuun mukana Erämessuille kesäkuussa?

RekryKainuu -hanke lähtee Riihimäen Erämessuille 7.-10.6.2018 etsimään osaavia työntekijöitä kainuulaisille työnantajille. Tavoitteena on löytää erähenkisiä työntekijöitä, jotka olisivat kiinnostuneita pääsemään töihin parhaat eräharrastusmahdollisuudet tarjoavaan maakuntaan.

Kainuulaiset työnantajat ovat lämpimästi tervetulleita hankkeen mukaan kertomaan avoimista työpaikoistaan. Mukaan kannattaa lähteä, sillä RekryKainuulla on tilava sisäosasto messuilla ja naapuriosastoina on muun muassa suosittu kainuulainen Korpimakasiini -nettitv-kanava.

Hanke on mukana ennen erämessuja Tampereen Rekrytorilla Taitaja 2018 -tapahtuman yhteydessä. Rekrytori järjestetään Tampereen messukeskuksessa 15.-17.5.2018. Suurtapahtuman arvioidaan vetävän noin 52 000 kävijää. Taitaja2018 -tapahtumassa kisaa lähes 400 ammatillisen koulutuksen opiskelijaa. Kisattavia lajeja on yhteensä 45, joista tässä muutama esimerkki: hitsaus, CNC-koneistus, kondiittori, lähihoitaja, talorakennus, tarjoilija, sähköasennus, tietokoneet ja verkot. Tapahtuma tarjoaa tilaisuuden tavoittaa eri alojen ammattilaisia.

Nyt kannattaa lähteä RekryKainuu -hankkeen mukaan markkinoimaan Kainuuta hyvien työpaikkojen, huippuosaamisen, helpon arjen, luonnonläheisen ja turvallisen elämisen alueena.

Ilmoittaudu heti mukaan! Suunnitellaan yhdessä näyttävät RekryKainuu -osastot tapahtumiin.

 

Lisätietoja:
Kari Kinnunen, puh. 044 4100727
kari.ju.kinnunen@kainuu.fi

Salla-Maija Hakola, puh. 044 5514619
salla-maija.hakola@kainuunetu.fi

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X