RekryKainuuLive etsii kasvoja Kainuulle

RekryKainuuLive etsii kasvoja Kainuulle

Kainuun ELY-keskuksen toimesta on käynnistetty RekryKainuuLive – Osaavaa työvoimaa Kainuuseen modernein keinoin hanke. Hankkeen tavoitteena on parantaa työnhakijoiden työnhakumahdollisuuksia ja auttaa ottamaan käyttöön digitaalisia ratkaisuja työllistymisen parantamiseksi saattamalla työnantajat ja työnhakijat yhteen.

Hankkeemme erityistavoitteena on vaikuttaa nuorten ja muiden heikossa työmarkkina-asemassa olevien työllistymisen edistämiseen. Visuaalisella ilmeellä pyrimme heijastamaan organisaatiomme tärkeämpiä arvoja; edistämällä tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä korostamaan Kainuun upeutta ja elämäntyyliä.

Toivomme kaiken ikäisiä ja näköisiä henkilöitä kuvauksiin, emmekä vaadi aiempaa kokemusta kuvausmallin töistä. Toiveena kuitenkin on, että pystyt esiintymään luontevasti omana itsenäsi kameran edessä.

Kuvaukset toteutetaan Kainuussa 8.-10. maaliskuuta. Kuvauskohteena Kuhmo, Hyrynsalmi-Ukkohalla ja Kajaani-Sotkamo. Tarkempi aikataulu julkaistaan mallien saatua. Kuvia tulemme käyttämään rekrykainuu.fi -verkkosivuillamme, hankkeen yhteistyökumppaneiden sivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Koronasta johtuen, otamme hakemukset vastaan sähköpostitse. Osallistu merkitykselliseen työhön ja lähetä hakemus meille.

Ohjeet hakemuksen tekoon:

  • Kuvaa itsestäsi video (kännykkäkameralaatu riittää) tai lähetä meille portfoliosi (kuvakansio)
  • Kerro itsestäsi (mm. nimi, ikä, harrastukset ja asuinpaikkakunta) ja siitä miksi haluat olla mukana kuvauksissa.
  • Lähetä hakemus sähköpostilla 1. maaliskuuta mennessä osoitteeseen kristi.loukusa@ely-keskus.fi Laita sähköpostiin myös omat yhteystietosi.
  • Ole ystävällinen ja ilmoita hakemuksen yhteydessä myös mikä paikkakunta ja mitkä ajat sopivat aikatauluunne parhaiten.

Käsittelemme tietosi luottamuksella. Mikäli sinulla tulee ongelmia videon lataamisessa, niin laitathan viestiä. Ilmoitamme valinnoista henkilökohtaisesti keskiviikkona 3. maaliskuuta. Kuvauksista ei makseta korvausta. Mallit saavat omat kuvat käyttöönsä.

Kuvauksen työryhmä:
Valokuvaaja: Vilja Harala https://www.viljaharala.com/
Ohjaaja: Kristi Loukusa, projektipäällikkö
¨


Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X