RekryKainuuLive -hanke mukana houkuttelemassa ICT- ja pelialan osaajia Yhdysvalloista

RekryKainuuLive -hanke mukana houkuttelemassa ICT- ja pelialan osaajia Yhdysvalloista

#FinlandWorks

Maailmalla menestyminen ja kansainvälinen kasvu vaatii parhaat osaajat. Mutta mitä tehdä, kun eteen tulee haasteita löytää osaajia Suomesta?

RekryKainuuLive -hanke ja TE-palvelut Kainuu ovat mukana tuottamassa TE-live lähetyksiä Business Finlandin järjestämässä Fast Track -rekrytointikampanjassa, jossa on tavoitteena auttaa suomalaisia ICT- ja pelialan yrityksiä löytämään alan osaajia Yhdysvalloista.

— Monet huippuosaajat Yhdysvalloissa arvostavat työn ja vapaa-ajan tasapainoa sekä tasa-arvoisia mahdollisuuksia edetä urallaan. He etsivät työmahdollisuuksia myös Euroopasta. Suomalaisilla yrityksillä on nyt ainutkertainen tilaisuus houkutella työvoimakseen osaajia Yhdysvalloista, Business Finlandin sivuilla kerrotaan.

Kampanjassa on mukana Yhdysvalloista paikallinen rekrytointikumppani, joka avustaa osaajien houkuttelussa. Yrityksen löytäessä sopivat tekijät, järjestäjä tarjoaa myös asettaumispalveluita ja tukea, jolla on suuri merkitys perheen alueelle kotoutumiseen.

Kajaanista on mukana Critical Force pelialan huipilta. Suora TE-live lähetys keskiviikkona 9. kesäkuuta klo 19.

Fast Track -rekrytointikampanjassa MIGRI käsittelee osaajien työlupa-asiat jo kahdessa viikossa. Kampanja on Business Finlandin järjestämä ja se toteutetaan yhteistyössä Team Finland-verkoston, Suomen pääkonsulaatin Los Angelesissa, ELY-keskusten ja Neogames:in kanssa.

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X