RekryKainuuLive -hanke on käynnistynyt

RekryKainuuLive -hanke on käynnistynyt

#RekryKainuu saa jatkoa Kainuun ELY-keskuksen käynnistämässä hankkeessa. RekryKainuuLive-hanke on Euroopan Sosiaalirahaston rahoittama hanke, jonka tavoitteena on kehittää modernein keinoin yritysten ja työnantajien rekrytointiosaamista, kuin myös parantaa työttömien työnhakijoiden työnhakumahdollisuuksia. Hanke tuo lisäksi ajankohtaista tietoa Kainuussa tarjottavista työpaikoista ja koulutuksista.

Hankkeen tuloksena kainuulaisten yritysten rekrytointiosaaminen lisääntyy ja työnhakijoiden työnhakumahdollisuudet paranevat. Työnantajat ja työnhakijat kohtaavat hankkeen kautta, jolloin työpaikat täyttyvät nopeammin. Myös koulutuksille saadaan näkyvyyttä ja hakijoita, ja nuoret saadaan kiinnostumaan aloista, joilla työllistyminen on odotettavissa.

Kaksivuotinen hanke toimii osana Messilive.fi -konseptia. Hankkeessa luodaan pysyvä palvelumalli Kainuuseen, ja hankkeen päätyttyä toiminta jatkuu osana Kainuun TE-toimiston palvelutarjontaa. Hanke kytkeytyy tiivisti Kainuun mainetyöhön, minkä on huomattu olevan tärkeä osa työllisyydenhoitoa.

Hanke on määritelty toteutettavaksi aikavälillä 1.3.2020 – 28.2.2022

Lue lisää tästä.

Lisätietoja:

Kristi Loukusa
projektipäällikkö
+358 50 3967 454
kristi.loukusa@ely-keskus.fi

Jani Hyvönen
mediavastaava
+358 50 3964 690
jani.hyvonen@ely-keskus.fi

 

 

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X