RekryKainuuLive -hankkeen livelähetykset Kuopiosta

RekryKainuuLive -hankkeen livelähetykset Kuopiosta

RekryKainuuLive -hanke vierailee Kuopiossa 28.5.2020. Vierailu on osa hankkeen perehdyttämistä Messilive.fi -konseptiin, joka perustuu Pohjois Savon TE-toimistossa kehitettyyn samannimiseen palveluun.  Livelähetyskonseptia istutetaan nyt osaksi RekryKainuuLive -hanketta.

Messiliven rekrytointilähetyksissä työnhakijat pääsevät esittämään kysymyksiä työnantajille joko paikan päällä tai verkossa. Suorana verkkoon julkaistavia lähetyksiä voi katsella kaikilla nykyaikaisilla päätelaitteilla eri verkkopalveluista. Katsojat voivat myös osallistua lähetyksiin reaaliaikaisen chatin kautta tai lähettämällä ennakkokysymyksiä. Päivän aikana tuotetaan kaksi lähetystä, joissa asiantuntijavieraina haastatellaan Messilive.fi -palvelun tapahtumatuottajia.

Ensimmäinen lähetys on suunnattu Kainuun työnantajille. Siinä asiantuntijat kertovat, mitä konkreettista hyötyä palvelusta on työtä tarjoavalle yritykselle, kuinka palvelua tullaan markkinoimaan työnantajille ja kuinka työnantajia on tarkoitus houkutella mukaan myös Kainuussa. Lähetyksen aikana selviää myös, kuinka työnantajat voivat päästä mukaan palveluun.

Toinen lähetys on suunnattu työnhakijoille Kainuussa. Lähetyksessä kerrotaan kuinka palvelu auttaa työnhakijaa työllistymään oikealle työnantajalle, ja millaista palautetta palvelu on työnhakijoilta saanut.

Osallistu suoriin verkkolähetyksiin 28.5. Facebookissa, Youtubessa tai Messilive.fi:ssä,
Tai lähetä ennakkokysymys Messiliven tapahtumalinkistä:

• klo 11:00: Info Kainuun työnantajille – näin MessiLive.fi palvelee rekrytoinneissa
https://messilive.fi/lahetykset/o0TahswDZ

• klo 12:30: Hyvät työnhakijat. MessiLive.fi aloittaa toiminnan Kainuussa teitä varten!
https://messilive.fi/lahetykset/ysMNzksXi

Lisätietoja:

Kristi Loukusa
projektipäällikkö
+358 50 3967 454
kristi.loukusa@ely-keskus.fi

Jani Hyvönen
mediavastaava
+358 50 3964 690
jani.hyvonen@ely-keskus.fi

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X