Soteviikko

Soteviikko

SOTEVIIKOLLA (19.-23.4) tutustutaan sosiaali- ja terveydenhoitoalaan. Viikon aikana pääsette seuraamaan sosiaalisen median kanavissamme alan ammattilaisten sekä ammattiin opiskelevien silmin mitä opiskelu ja työskentely alalla aidosti on ja miltä elämä näyttää Kainuussa työn ja opiskelun ulkopuolella. Instagramissa ja facebookissa kukin vuorollaan vie teidät kulissien taakse, joten ota kanavat seurantaan ja tule mukaan.

TE-live ohjelma

SOTEVIIKON TE-live -lähetyssarjassa kuullaan alan kouluttautumis- ja työllistymismahdollisuuksista. Seuraamalla ja osallistumalla lähetyksiin pääset tutustumaan alan työnantajiin ja kouluttajiin! Lähetykseen osallistuminen ja seuraaminen on helppoa, liityt vaan linkin kautta mukaan tai seuraa lähetystä facebook livessä, YouTubessa tai osoitteessa te-live.fi. Lähetyksen aikana voit myös esittää kysymyksiä, joihin vastataan lähetyksen aikana.

OHJELMA | tiistai 20. huhtikuuta

10.00 Kouluttaudu lähihoitajaksi Kainuusssa Seuraa lähetystä tästä linkistä
13.00 Kouluttaudu sairaanhoitajaksi Kainuussa Seuraa lähetystä tästä linkistä

OHJELMA | torstai 22. huhtikuuta

10.00 Lähihoitajaksi Arvola-kotiin Seuraa lähetystä tästä linkistä
11.00 Kouluttaudu ja työllisty Attendolle lähihoitajaksi Seuraa lähetystä tästä linkistä
13.00 Lähihoitajaksi työvoimakoulutuksella Seuraa lähetystä tästä linkistä

SOTEVIIKKO järjestetään yhteistyössä Kainuun soten, Kajaanin ammattikorkeakoulun, Kainuun ammattiopiston, TE-palveluiden ja yksityisten sote-alan työnantajien kanssa.

Tutustu myös alan Uralla-videoihin

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X