Tule mukaan Rekrytupaan osaavia tekijöitä hakemaan

Tule mukaan Rekrytupaan osaavia tekijöitä hakemaan

Tarvitsetteko lisää työvoimaa? Haluatteko kertoa alueen harrastusmahdollisuuksista tai asumisesta Kainuussa? RekryKainuu -hanke avaa Markkinakadun ajaksi tilan Kajaanin Kauppakadulle työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamispaikaksi.

Pop up -tyylinen Rekrytupa kokoaa yhteen kainuulaisia työnantajia, työvoimaviranomaisia, koulutussektorin edustajia sekä muita toimijoita. Kajaanin keskustassa sijaitsevan Rekrytuvan ovet ovat avoinna neljän päivän ajan, jolloin kävijöillä on mahdollista jutella työnantajien kanssa vaikkapa avoinna olevista työtehtävistä. Työnhakijoiden tapaaminen ja vaikka pikarekryhaastatteluiden tekeminen onnistuu Rekrytuvassa.

Samaan aikaan Kajaanissa tapahtuu monella eri rintamalla: Markkinakatu, Kainuun Rastiviikko, Runoviikko ja Musiikkijuhlat ovat täydessä vauhdissa. Mukana olonne on tärkeää, jotta saamme sekä kainuulaisille että suurelle kesävierasjoukolle parhaan kattauksen kainuulaisista työpaikoista sekä asuin- ja harrastusmahdollisuuksista.

Miten Rekrytupa toimii?

Rekrytupa sijaitsee Markkinakatua ajatellen parhaalla paikalla – aivan Raatihuoneen torin vieressä kalustetussa liiketilassa osoitteessa Kauppakatu 23.

Rekrytupaan tulee hankkeen puolesta CSE Entertainment Oy:n liikunnallisia pelejä yhdistävä iWall-tuote, jota voivat pelata sekä aikuiset että lapset. Hanke järjestää hauskoja kilpailuja kävijöiden kiinnostuksen herättämiseksi.

Mukaan lähtevät tahot voivat esitellä työpaikkoja, asuntoja tai vaikkapa harrastusmahdollisuuksia tilan aukioloaikoina. Ota mukaan omat markkinointimateriaalit.

Voit myös toimittaa materiaalia hankkeen työntekijöille, jos et itse pääse paikalle. Ota yhteyttä ja kerro meille ideastasi. Suunnitellaan yhdessä mieleenpainuva tapahtuma.

Ilmoittaudu mukaan jo nyt tai viimeistään 11.6. Osallistuminen on maksutonta.

 

Rekrytupa

Milloin? 4.-7.7.2018 (ke 4.7.- pe 6.7. klo 10–17 ja la 7.7. klo 10–15)

Missä? Kauppakatu 23, Kajaani

Ole yhteydessä:

projektipäällikkö, Kari Kinnunen
puh. 044 4100727
kari.kinnunen@kainuunetu.fi

projektikoordinaattori, Salla-Maija Hakola
puh. 044 5514619
salla-maija.hakola@kainuunetu.fi

Rekrytuvan organisaattorina toimii RekryKainuu -hanke, joka on Kainuun liiton ja Kainuun Etu Oy:n kaksivuotinen (2017- 2018) yhteishanke osaajien ja työpaikkojen kohtaamisen edistämiseksi. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X