Työnantajalle

Innosta potentiaaliset hakijat ja löydä tavoitteiden mukaiset osaajat.

Työnantajaja hymyilee iloisesti

01 – Rakenna työnantajamielikuva

Kerro organisaatiostasi modernein keinoin ja tavoita potentiaalisimmat hakijat. Nyt sinulle on mahdollisuus kovassa kilpailussa erottautua joukosta. Luo tavoitteiden mukainen työnantajamielikuva ja löydä sopivimmat osaajat.

Tarjoamme työnantajille moderneja palveluja rekrytoinnin helpottamiseksi. Hyödynnä mahdollisuutta ja luo parhaimmat onnistumisen edellytykset.

Kaikki palvelumme ovat yrityksille täysin maksuttomia.

02 – Ilmoita avoin työpaikka

Kun kaipaat lisää osaajia, ilmoita avoin työpaikka ja varaa paikka TE-live lähetykseen. TE-live on vuorovaikutteinen suoralähetys, jossa voit kertoa yrityksestäsi, tavoitteista ja avoinna olevasta tehtävästä. Palvelu antaa loistavan mahdollisuuden työnantajalle luoda lisäarvoa ja erottautua. Jokaisesta livelähetyksestä tuotamme myös tallenteen.

Ota mahdollisuuksien kanavat käyttöön ja varmista tavoitteiden mukainen osaaminen nyt ja tulevaisuudessa.

03 – Tunne rekrytointiprosessi

Saat meiltä apua, neuvoja ja tukea digitaalisten kanavien ja rekrytointiprosessin hoitamiseen ja pidämme yrityksesi ajan tasalla työsuhteen solmimiseen liittyvistä palveluista. Työnantajien mieltä askarruttaviin kysymyksiin löydät neuvoa ja ohjeita myös Työmarkkinatorilta.

Määritämme yhdessä rekrytoinnin tavoitteet ja valitsemme sopivimmat menetelmät. Tavoitat kanssamme suuren joukon motivoituneita hakijoita helposti heitä kiinnostavilla keinoilla ja viesteillä. Säästät tehokkuudessa aikaa, nopeutat rekrytointiprosessia ja pääset helpommin onnistuneeseen tavoitteeseen.

Innosta hakijat, saa laadukkaampia hakemuksia ja rekrytoi sopivin hakija!

Tutustu palveluihimme

Esittäydy työnhakijoille suorassa TE-live lähetyksessä. Pääset kertomaan yrityksestäsi, avoinna olevasta tehtävästä ja vastaamaan potentiaalisten työnhakijoiden kysymyksiin. Hakijoille muodostuu parempi kuva siitä, mitä etsit ja saat parempia hakemuksia. Voit myös varata ajan RekryKainuun tuottamien Uralla-videoiden tekoon. Uralla-videolla saat mahdollisuuden kertoa omasta toiminnastasi ja itsestäsi työnantajana. Lisäksi saat tehdyn tallenteen käyttöön, jolloin voit hyödyntää sitä myös tulevaisuuden rekryissä. Hyödynnä maksuttomat palvelut ja ota haltuun modernit rekrytointikanavat!

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X