Työnantajalle

Innosta potentiaaliset hakijat ja löydä tavoitteiden mukaiset osaajat.

01 – Rakenna työnantajamielikuva

Kerro yrityksestäsi modernein keinoin juuri heille, jotka ovat potentiaalisia työntekijöitä yrityksellesi. Erottaudu joukosta, tarjoa tavoitteiden mukainen työnantajamielikuva ja löydä sopivimmat osaajat yritykseesi.

Tarjoamme modernin rekrytointikanavan, RekryKainuuLiven, joka tuo yrityksellesi näyttävän, tehokkaan ja aikaa säästävän kanavan työntekijöiden löytämiseen. Se auttaa monipuolisesti rekrytointiprosessissa ja luo parhaimmat onnistumisen edellytykset.

Kaikki palvelumme ovat yrityksille täysin maksuttomia.

Kun kaipaat lisää osaajia, ilmoita avoin työpaikka. Sen jälkeen, varaa paikka MessiLive.fi-lähetykseen, jossa voit kertoa yrityksestäsi, tavoitteista ja avoinna olevasta tehtävästä suorassa, vuorovaikutteisessa lähetyksessä. Jokaisesta livelähetyksestä tuotamme myös tallenteen, jota voit jatkossa hyödyntää osaajien etsimisessä.

Ota mahdollisuuksien kanavat käyttöön ja varmista tavoitteiden mukainen osaaminen nyt ja tulevaisuudessa.

03 – Tunne rekrytointiprosessi

Saat meiltä apua, neuvoja ja tukea digitaalisten kanavien ja rekrytointiprosessin hoitamiseen ja pidämme yrityksesi ajan tasalla työsuhteen solmimiseen liittyvistä palveluista. Työnantajien mieltä askarruttaviin kysymyksiin löydät neuvoa ja ohjeita myös Työmarkkinatorilta.

Määritämme yhdessä rekrytoinnin tavoitteet ja valitsemme sopivimmat menetelmät. Tavoitat kanssamme suuren joukon motivoituneita hakijoita helposti heitä kiinnostavilla keinoilla ja viesteillä. Säästät tehokkuudessa aikaa, nopeutat rekrytointiprosessia ja pääset helpommin onnistuneeseen tavoitteeseen.

Innosta hakijat, saa laadukkaampia hakemuksia ja rekrytoi sopivin hakija!

Tutustu palveluihimme

Esittäydy työnhakijoille suorassa MessiLive.fi-lähetyksessä. Pääset kertomaan yrityksestäsi, avoinna olevasta tehtävästä ja vastaamaan potentiaalisten työnhakijoiden kysymyksiin. Hakijoille muodostuu parempi kuva siitä, mitä etsit ja saat parempia hakemuksia. Voit myös varata ajan RekryKainuun tuottamien Uralla-videoiden tekoon. Uralla-videolla saat mahdollisuuden kertoa omasta toiminnastasi ja itsestäsi työnantajana. Lisäksi saat tehdyn tallenteen itsellesi käyttöön, jolloin voit hyödyntää sitä myös tulevaisuuden rekryissä. Hyödynnä maksuttomat palvelut ja ota haltuun modernit rekrytointikanavat!

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

X