Työnhakijalle

Tietoa, työpaikkoja ja koulutuksia! Löydä tarvittava ja ponnista eteenpäin!

01 – Vieraile työmarkkinatorilla

Työmarkkinatori on töiden ja tekijöiden kohtaamispaikka, josta löydät työelämään liittyvää tietoa, palveluita ja avoimia työpaikkoja.


Kirjautumalla sisään saat kaiken irti Työmarkkinatorista!

02 – Etsi avoimia työpaikkoja

Hae Kainuun avoimia työpaikkoja. Katso, minkälaisia tehtäviä juuri nyt on avoinna, löytyisikö sinulle sopivaa paikkaa? Voit tutustua Kainuun yrityksiin ja tehtäviin myös Te-live lähetysten tai Uralla-videoiden kautta RekryAreenassa.

03 – Tutustu haussa oleviin työvoimakoulutuksiin

Haluatko kehittää osaamistasi, parantaa mahdollisuuksiasi työn saamisessa, tai oppia jotain täysin uutta? Tutustu Kainuun TE-palveluiden järjestämien työvoimakoulutusten eri mahdollisuuksiin. Tartu tilaisuuteen ja käytä hyödyksesi.

Lähetyksiä parempaan työnhakuun

Saat yhdestä paikasta parhaat neuvot työnhakuun. Katso tai kuuntele ne silloin, kun sinulle sopii, millä tahansa laitteella, missä menetkin. Ota askel eteenpäin, poimi tarvitsemasi tiedot helposti ja onnistu työnhaussa. RekryAreenasta löydät TE-live lähetysten tallenteet, Uralla-videot ja podcastit.

Helppo arki Kainuussa

Kainuussa on hyvä kasvaa ja elää. Palvelut perheille on erinomaisesti järjestetty ja monipuoliset vapaa-ajan tekemiset löytyvät läheltä. Arjen ja työn yhteensovittaminen on Kainuussa helppoa. Se on sopivan kokoinen paikka elää.

Ajankohtaista

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X