Kansainvälistä näkyvyyttä Work in Lapland online -messuilla

Kansainvälistä näkyvyyttä Work in Lapland online -messuilla

Work in Lapland on rekrytointitapahtuma, jossa Pohjois-Suomen teollisuus- ja matkailualan työnantajat, sekä Suomesta ja muualta Euroopasta rekisteröityneet työnhakijat kohtaavat verkossa. Messuilla on tarjolla työmahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin vastavalmistuneillekin. Messu on osa European Job Days -tapahtumia, joita järjestetään Euroopan laajuisesti. Tapahtuma tukee myös Suomen sisäistä osaavien ammattilaisten ja vastavalmistuneiden liikkuvuutta. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta, helppoa ja kannattavaa.

Tule katsomaan ja kuulemaan torstaina 16.7. klo 13:00  työnantajille suunnatttua lähetystä. Kerromme miksi työnantajan kannattaa olla mukana Work in Lapland -tapahtumassa. Lähetyksessä ovat mukana Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin TE-toimiston asiantuntijat Tina Sundqvist ja Jaana Kupiainen.

Päivän toisessa lähetyksessä klo 14 kerromme kuinka työnhakija voi osallistua tapahtumaan, kontaktoida työnantajia ja hakea töitä tapahtuman kautta. Lähetyksessä käymme läpi myös työn tekemiseen ja verotukseen liittyviä käytäntöjä Suomessa. Lähetys on suunnattu kansainvälisille työnhakija-asiakkaille, joten se toteutetaan englanniksi.

Seuraa MessiLive.fi -lähetyksiä osoitteessa www.MessiLive.fi, MessiLive.fi Youtube -kanavalta tai MessiLive.fi Facebook sivuilta, joissa voit myös esittää kysymyksiä chatin kautta lähetysten ajan.

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X