Oppija Kaenuussa

Jatkuva oppiminen ja elinikäinen ohjaus

Oppija Kainuussa

Oppia

ikä kaikki

Tiedätkö itsekään, mitä kaikkea osaatkaan? Oman osaamisen tunnistaminen ja näkyväksi tuominen on meille kaikille välillä haasteellista. Se on kuitenkin tärkeä taito osallisuuden, hyvinvoinnin, sivistyksen ja työllistymisen kannalta.

Osaamista syntyy elämämme joka vaiheessa, kaikissa niissä ympäristöissä missä vaikutamme: arjessa, opinnoissa, työelämässä, harrastuksissa, kursseilla ja perhe-elämässä – missä vain. (Sitra 2021)

Oppija Kaenuussa -kampanjan aikana autamme sinua tunnistamaan oman osaamisesi sekä tuomme esille mahdollisuuksia Kainuussa oman osaamisen kehittämiseen. #OppijaKaenuussa

Ohjelma

Oppija Kaenuussa TE-live lähetyssarjassa kuullaan inspiroivia tarinoita työelämästä, uramuutoksista ja yllättävistä käänteistä sekä tutustutaan Kainuussa oleviin koulutus- ja oman polun uralla etenemismahdollisuuksiin. Lähetyksiä nähdään viikoittain kampanjan ajan.

Lähetyksiä pystyy seuraamaan missä tahansa – mistä tahansa laitteesta. Sinulla on myös mahdollisuus esittää myös kysymyksiä vieraille osallistumalla lähetykseen reaaliajassa.

Seuraa kainuulaisille suunnattuja live-lähetyksiä torstaisin

9. syyskuuta klo 14.00 Mikä minusta tulee isona? Ammatinvalinta ja urasuunnittelu
16. syyskuuta klo 14.00 Opiskelun monet mahdollisuudet – löydä sopivin polku oppia
23. syyskuuta klo 10.00 Pätevöidy päivittämällä -työvoimakoulutus
23. syyskuuta klo 13.00 Työvoimakoulutukset -monia vaihtoehtoja
30. syyskuuta klo 14.00 Valmennuspalveluilla kohti uusia tavoitteita

Seuraa työnantajille suunnattuja live-lähetyksiä tiistaisin

31. elokuuta klo 10.00 Palkkatuki avuksi rekrytoinnissa
7. syyskuuta klo 10.00 Löydä uudet osaajat RekryKoulutuksella
14. syyskuuta klo 10.00 Kehitä henkilöstön osaamista TäsmäKoulutuksella 
21. syyskuuta klo 13.00 Opinnollistamisella taidot näkyväksi
28. syyskuuta klo 10.00 Uusi työntekijä oppisopimuksella

Lähetyksistä jää tallenne myös RekryAreenaan ja YouTube-kanavalle.

Tutustu eri oppimisen polkuihin Kainuussa

Haluatko kehittää osaamistasi, parantaa mahdollisuuksiasi työn saamisessa, tai oppia jotain täysin uutta? Tiesitkö, että oppimista voi syntyä monella eri tapaa, niin koulussa mutta myös käytännön työn kautta. Kainuussa on monia oppimisen mahdollisuuksia mistä voi jokainen valita itsellensä sopivimman keinon – on oppisopimusta, opinnollistamista ja työkokeilua.

Tutustu Kainuun alueella oleviin koulutusmahdollisuuksiin ja kurota kohti omia ura-unelmia. Tutustu ja tartu tilaisuuteen.

Uralla koulutus

Kaikki mitä sinun tulee tietää työnhausta ja rekrytoinnista. Katso, kuuntele ja löydä askel eteenpäin täältä.

Osaaminen näkyväksi päivittämällä Video- CV

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ja liikkuva kuva siis todella paljon. Autamme sinua tekemään oikeanlaisen, sinun osaamisestasi työnantajille kertovan video-CV:n.

Oikeanlaisella hakemuksella varmistat, että hakemuksesi erottuu joukosta ja sinä, osaamisesi ja motivaatiosi nousevat esille. Me tiedämme, mitä työnantajat etsivät.

Varaa aika maksuttomaan video-CV:n tekoon varauskalenteristamme. Huomaathan, että palvelu on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Oikeus palvelun käyttöön tarkistetaan ajanvarauksen jälkeen.

Lähetyksiä parempaan työnhakuun

Ajatuksia oppimisesta ja työelämän valinnoista

Blogi

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X