Töihin Kainuuseen

virtuaaliset rekrymessut
1.2.2022

Töihin Kainuuseen

Löydä polkusi Kainuusta

Kainuussa on tarinaa jokaisen arkeen. Se on ikkuna maisemaan, jossa reunustavat järvet ja kumpuilevat vaarajonot. Se on metsän tuoksu ja loputtomien polkujen labyrintissa seikkailua. Se on talvella lumen peittämä maa.

Kainuussa on mahdollisuuksia. Siellä kohtaavat huipputeknologia, virtuaalitodellisuus ja villi luonto. Se on suomalaisten huippu-urheilijoiden koti. Sieltä löytyy kytkös Kalevalaan, Eino Leinoon, Vienan reittiin ja Elias Lönnrotiin – Suomen kulttuurin sydämeen.

Kainuussa on elinvoimaa ja tilaa rakentaa uudenlaista arkea, oli sitten kaipuuta omille juurille tai halu luoda itsellesi ja perheellesi uudenlaista elämää, Kainuu tarjoaa siihen turvallisen ja luonnonläheisen ympäristön. Tutustu Kainuun työpaikkoihin ja sen asuinkuntiin.

Töihin Kainuuseen – virtuaalisilla rekrytointimessuilla pääset tutustumaan Kainuulaisiin työnantajiin sekä ura- ja opiskelumahdollisuuksiin!
Tapahtumassa kuullaan inpiroivia puhujia, tarinoita työelämästä ja tulevaisuuden työstä.

Ohjelma

Ohjelma tarkentuu. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Mukana on kainuulaisia työnantajia ja avoimia työpaikkoja!

Voit osallistua tapahtumaan mistä päin Suomea tahansa. Messuilla on monipuolisesti esillä eri toimialojen edustajia ja työnantajia, joihin voit olla yhteydessä suoraan työnantajahuoneiden kautta.
Tule verkostoitumaan ja löydä urapolkusi Kainuusta.

10.00 Tilaisuuden avauspuhe, Kainuun liitto
Uramahdollisuudet Kainuussa, Osaajat -kampanja
Kainuun hyvinvointialue
Kajaanin kaupunki
Modernit rekrytointikanavat, TE-palvelut
Yrittäjyyden monipuoliset mahdollisuudet, Business Kainuu


12.00 Tulevaisuuden työelämä – Mitä taitoja tarvitsemme tulevaisuudessa, Puhujana Perttu Pölönen

Tulevaisuus vaatii jatkuvaa sopeutumista ja uuden oppimista. Varmoja ammatteja ei enää ole. Minkälainen osaaminen auttaa meitä jatkossa, mikä on arvokasta? Kannattaako keskittyä yhteen asiaan vai tehdä kaikenlaista? Perttu maalaa työn tulevaisuuden ison kuvan ja puhuu esimerkiksi työn evoluutiosta, ihmisen ja koneen yhteistyöstä, inhimillisistä taidoista, uusista koulutusmahdollisuuksista, asiantuntijuuden muuttumisesta ja sukupolvien välisestä dialogista. Kannattaa kehittää sellaisia taitoja, joita tarvitaan ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa ja jotka eivät koskaan vanhene. Tulemmeko näkemään inhimillisen vallankumouksen?


13.30 Työnantajakuva – Kuinka vaikutetaan yrityksen veto- ja pitovoimaan?, IMAGO-hanke

Työnantajakuvan kehittämisessä ei ole kyse pelkästään ulkoisesta brändistä, vaan työnantajan on vastattava työnhakijoiden kasvaviin vaatimuksiin paitsi vastaanottaessaan osaajia, myös pitääkseen heistä kiinni. Yritykset kilpailevat osaajista sekä kotimaassa että globaalisti. Kuinka nykyisessä kilpailuasetelmassa voit kehittää osaamistasi työntekijöiden houkuttelemiseksi ja kiinnipitämiseksi.

Toimialakohtaiset näytteilleasettajat

ICT-ala | Teollisuusala | Opetus- ja varhaiskasvatusala | Siivous- ja puhtaanapitoala | Matkailuala | Metsätoimi- ja rakennusalaala | Sosiaali- ja terveydenhoitoala | Julkinen sektori | Kuntasektori

Tapahtumasivu aukeaa 31.1.2022 klo 9.00

Löydä töitä ja asetu Kainuuseen

Löydä uusi

kotikuntasi

Töihin Kainuuseen virtuaaliset rekrymessut

Tarinoita Kainuusta

10.2.2021

Paluumuutto Helsingistä

vieraskynä | Heini-Maari Kemppainen Synnyin ja kasvoin Kajaanissa. Pidin aina kotikaupungistani, sen helppoudesta ja luonnonläheisyydestä. […]

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X