Töihin Kainuuseen 2024

Seuraava virtuaalitapahtuma järjestetään 8.1. - 8.2.2024

Kainuun oma virtuaalinen rekrytointitapahtuma tulee taas

Virtuaalisilla rekrytointimessuilla tutustutaan kainuulaisiin työnantajiin, uramahdollisuuksiin sekä elämään Kainuussa jo kolmatta kertaa. Uudistuneella tapahtuma-alustalla työnhakijoiden ja työnantajien kohtaaminen on helpompaa kuin koskaan ennen. Tapahtuma-alusta yhdistää automaattisesti toisilleen sopivia osaajia ja työpaikkoja.

Tapahtuma-alusta avautuu osallistujille 8.1.2024 ja kuukauden mittainen tapahtuma huipentuu 8.2.2024 tapahtuma-alustalla järjestettävään liveohjelmaan. Kolmella virtuaalilavalla nähdään mielenkiintoisia puheenvuoroja Kainuun uramahdollisuuksista, kainuulaisten työnantajien sekä asuinkuntien esittelyitä sekä yllätysesiintyjä. Ohjelmaa toteutetaan myös englanninkielisenä.

Tapahtuma on maksuton sekä työnhakijoille että työnantajille ja osallistua voit vaivatta vaikka omalta kotisohvalta käsin. Luomalla oman työnhakijaprofiilin alustalle heti tapahtuman alussa, parannat mahdollisuuksiasi juuri sen oikean työpaikan löytymiselle!

Kainuulaisten työnantajien ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on käynnissä nyt

Töihin Kainuuseen kokoaa yhteen Kainuun alueen uramahdollisuuksia ja kiinnostavia työnantajia. Varmista yrityksesi ja työpaikkojesi näkyvyys tapahtumassa ja ilmoittaudu mukaan maksutta. Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet helpon työnantajaprofiilin luomiseen sekä työpaikkojen ilmoittamiseen. Voit ilmoittaa työpaikkoja tapahtuma-alustalle koko kuukauden mittaisen tapahtuman ajan tai kertoa tulevaisuuden rekrytointitarpeista ennakoivasti. Ilmoittautumalla mahdollisimman ajoissa voitte myös varmistaa työpaikkaesittelyn osana tapahtuman ohjelmaa.

Lisätietoja tapahtumasta voit kysyä sähköpostitse tai puhelimitse Kainuun TE-toimiston yrityspalveluiden asiantuntijoilta:
tyonantajapalvelut.kainuu@te-toimisto.fi
0295 039 001

Ohjelma

Töihin Kainuuseen -tapahtuma järjestetään 8.1. – 8.2.2024. Ohjelma julkaistaan pian.

Töihin Kainuuseen -rekrytointitapahtuman järjestää Kainuun TE-toimisto yhteistyössä Kainuun kuntien, Kainuun liiton, Kainuun hyvinvointialueen, Kainuun ELY-keskuksen sekä Kajaanin ammattikorkeakoulun ja Kainuun ammattiopiston kanssa.

Tapahtumassa ovat mukana jo:

ALTEN Finland Oy, Attendo Oy, Call2u Oy, Clean and Safe Oy, Edukai Oy, Esperi Care Oy, Fennia, Hyvän Olon Puoti Vuokatti Oy, Huippupaikat Oy Vuokatinrinteet, Kello-Optiikka Lappalainen Oy, Kainuun pelastuslaitos, Kajaanin Arvola-koti Ry, Kajaanin Hius-Tupa Avoin yhtiö, Koulutusavain Oy, Lassila & Tikanoja Oy, Lentiiran Lomakylä, Myynninkasvattajat Oy, Osuuskauppa Maakunta, Pakela Oy, Paltamon apteekki, Pihlajalinna Kainuu, Škoda Transtech Oy, Tokmanni Oy, TuJuCo Oy ja Validia Oy.

Löydä polkusi Kainuusta

Löydä töitä ja asetu Kainuuseen

Kainuussa on tarinaa jokaisen arkeen. Se on ikkuna maisemaan, jota reunustavat järvet ja kumpuilevat vaarajonot. Se on metsän tuoksua ja loputtomien polkujen labyrintissa seikkailua.

Kainuussa on mahdollisuuksia ja elinvoimaa. Siellä kohtaavat huipputeknologia, virtuaalitodellisuus ja villi luonto. Se on suomalaisten huippu-urheilijoiden koti. Sieltä löytyy kytkös Kalevalaan, Eino Leinoon, Vienan reittiin ja Elias Lönnrotiin – Suomen kulttuurin sydämeen.

Tutustu Kainuun työpaikkoihin ja uramahdollisuuksiin.


Kainuussa neljä vuodenaikaa tekevät taikojaan luonnolle sekä mielen ja kehon hyvinvoinnille. Täällä on tilaa rakentaa uudenlaista arkea. Oli sitten kaipuuta omille juurille tai halu luoda itsellesi ja perheellesi uudenlaista elämää, Kainuu tarjoaa siihen turvallisen ja luonnonläheisen ympäristön.

Tutustu Kainuun asuinkuntiin ja asumismahdollisuuksiin.

Löydä uusi

kotikuntasi

Tarinoita Kainuusta

Tapahtuman järjestää

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X