Töihin Kainuuseen

Virtuaalinen rekrytapahtuma tuo Kainuun ulottuvillesi kaikkialle

Töihin Kainuuseen virtuaalinen rekrytapahtuma järjestettiin kolmatta kertaa 8.1.-8.2.2024. Tapahtuma kokosi yhteen lähes 60 työnantajaa ja erilaista toimijaa kaikkialta Kainuusta. Virtuaalinen ja maksuton tapahtuma-alusta antoi mahdollisuuden tutustua kainuulaisiin työ- ja opiskelumahdollisuuksiin, Kainuun paikkakuntiin sekä olla yhteydessä juuri itseä kiinnostavien toimijoiden kanssa.

Kuukauden mittainen tapahtuma huipentui suoraan livestream-ohjelmaan, jossa nähtiin inspiroivia keskusteluja Kainuun uramahdollisuuksista ja toimialoista sekä kainuulaisten työnantajien ja paikkakuntien esittelyitä. Ohjelmaa toteutettiin myös englanninkielisenä.

Töihin Kainuuseen tapahtuman järjesti Kainuun TE-toimisto yhteistyössä Kainuun Liiton, Kainuun ELY-keskuksen sekä Kainuun kuntien, hyvinvointialueen ja oppilaitosten kanssa.

Töihin Kainuuseen 2024 livetapahtuman tallenne

Katso Töihin Kainuuseen 2024 livetapahtuman päälavaohjelma tallenteelta. Päälavalla päästiin tutustumaan kainuulaisen kulttuurin nykytilaan ja tulevaisuuteen, Kajaanin pelialan kehitykseen sekä kansainvälisesti keikkailevan ja palkitun kanteletaiteilija Ida Elinan tarinaan siitä, kuinka omasta taiteesta tuli itselle työ. Lavalla keskusteltiin ja kuultiin vinkkejä myös siitä, kuinka työnantaja vakuutetaan omasta osaamisesta aina CV:n tekemisestä työhaastatteluun.

Löydä polkusi Kainuusta

Löydä töitä

ja asetu

Kainuuseen

Kainuussa on tarinaa jokaisen arkeen. Se on ikkuna maisemaan, jota reunustavat järvet ja kumpuilevat vaarajonot. Se on metsän tuoksua ja loputtomien polkujen labyrintissa seikkailua.

Kainuussa on mahdollisuuksia ja elinvoimaa. Siellä kohtaavat huipputeknologia, virtuaalitodellisuus ja villi luonto. Se on suomalaisten huippu-urheilijoiden koti. Sieltä löytyy kytkös Kalevalaan, Eino Leinoon, Vienan reittiin ja Elias Lönnrotiin – Suomen kulttuurin sydämeen.

Tutustu Kainuun työpaikkoihin ja uramahdollisuuksiin.


Kainuussa neljä vuodenaikaa tekevät taikojaan luonnolle sekä mielen ja kehon hyvinvoinnille. Täällä on tilaa rakentaa uudenlaista arkea. Oli sitten kaipuuta omille juurille tai halu luoda itsellesi ja perheellesi uudenlaista elämää, Kainuu tarjoaa siihen turvallisen ja luonnonläheisen ympäristön.

Tutustu Kainuun asuinkuntiin ja asumismahdollisuuksiin.

Löydä uusi

kotikuntasi

Tarinoita Kainuusta

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X