Töihin Kainuuseen 2023

Virtuaaliset rekrytointimessut tuovat jälleen Kainuun
mahdollisuudet helposti ulottuvillesi 16.2.2023

Nainen ja koira talvisessa Paltamossa

Löydä polkusi Kainuusta

Kainuussa on tarinaa jokaisen arkeen. Se on ikkuna maisemaan, jota reunustavat järvet ja kumpuilevat vaarajonot. Se on metsän tuoksu ja loputtomien polkujen labyrintissa seikkailua. Siellä neljä vuodenaikaa tekevät taikojaan luonnolle sekä mielen ja kehon hyvinvoinnille.

Kainuussa on mahdollisuuksia ja elinvoimaa. Siellä kohtaavat huipputeknologia, virtuaalitodellisuus ja villi luonto. Se on suomalaisten huippu-urheilijoiden koti. Sieltä löytyy kytkös Kalevalaan, Eino Leinoon, Vienan reittiin ja Elias Lönnrotiin – Suomen kulttuurin sydämeen.

Töihin Kainuuseen -virtuaaliset rekrytointimessut järjestetään toista kertaa ensi talvena, 16.2.2023!

Messuilla pääset tutustumaan kainuulaisiin työnantajiin sekä ura- ja opiskelumahdollisuuksiin vaikka kotisohvaltasi käsin! Tapahtumassa kuullaan inspiroivia puhujia, tarinoita työelämästä ja tulevaisuuden työstä sekä elämästä Kainuussa.

Ohjelma

Messuohjelma julkistetaan syksyn 2022 aikana. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Mukana on kainuulaisia yrityksiä, toimialojen ja oppilaitosten edustajia sekä inspiroivia puhujia!

Voit osallistua tapahtumaan mistä päin Suomea tahansa. Messuilla on monipuolisesti esillä eri toimialojen edustajia ja työnantajia, joihin voit olla yhteydessä suoraan työnantajahuoneiden kautta.
Tule verkostoitumaan ja löydä urapolkusi Kainuusta.

Tapahtumasivu aukeaa 15.2.2023 klo 8.00

Mukana ovat jo

Tutustu Kainuuseen

Kainuussa on elinvoimaa ja tilaa rakentaa uudenlaista arkea. Oli sitten kaipuuta omille juurille tai halu luoda itsellesi ja perheellesi uudenlaista elämää, Kainuu tarjoaa siihen turvallisen ja luonnonläheisen ympäristön. Tutustu Kainuun työpaikkoihin, asuinkuntiin ja asumismahdollisuuksiin.

Löydä töitä ja asetu Kainuuseen

Löydä uusi

kotikuntasi

Töihin Kainuuseen virtuaaliset rekrymessut

Tarinoita Kainuusta

Ylös
Mikäli tahdot lisätietoa, ota yhteyttä!

    X